Breaking
Loading...
Home » » Blog Mat Jo Berwajah Baru

Blog Mat Jo Berwajah Baru





Alhamdulillah, setelah sekian lama memakai template biru dan putih, akhirnya Mat Jo telah mentransformasikan blog Mat Jo dengan template baru a.k.a rumah baru. Mat Jo suka sebenar template lama sebab ringkas je tapi dari segi warna kurang cikit la. bak kata orang, kurang daya penarik. Jadi Mat Jo seloka dunia siber nie untuk mencari template baru untuk blog. akhirnya dah jumpa, background yang agak gelap memang menjadi kegemaran Mat Jo.

Nak diikutkan cerita, blog berwajah baru Mat Jo nie baru berumur 1 hari, jadi banyak la ralat lagi dekat blog Mat Jo. Masih mencuba menaikkan taraf blog Mat Jo ke arah lebih tersusun dan cantik. Jadi kena letak logo ni kot dulu kat blog Mat Jo, he





Haaaaaaaa, baru sesuai dengan blog Mat Jo, tapi kalau teman-teman nak singgah, moh lerr, datang jenguk je la, makan minum lain kali la ye, bulan puasa katakan, mungkin belum terlambat untuk Mat Jo mengucapkan selamat menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak. Ingat ye, puasa biar penuh (peringatan ini termasuk untuk Mat Jo, he )


Ok la kot coleteh untuk kali ini, apa-apa pun, selamat datang ke blog Mat Jo yang tak seberapa nie, he. Ok la, sebelum sampai ke titik noktah terakhir, Mat Jo nak kongsi dengan korang video nie. Video nie lawak gak la. Mat Jo jumpa semasa Mat Jo berforum. Jom tengok sama-sama ye, he.

video

ps: sesiapa yang terer pasal edit blogger nie, meh la ajar Mat Jo dan lagi satu, tolong la komen pasal blog nie, macam mana untuk dinaik taraf ke arah lebih baik , he
 
PS 2: DAN LAGI SATU, MAT JO NAK MINTA MAAF  SEKIRA SEMINGGU DUA YANG LEPAS SEBAB MAT JO BANYAK MENYEPAM SHOUTBOX TEMAN-TEMAN, MESTI BENDA NIE ADA FIKIRAN KORANG
  • Tiada kerja lain ke si Mat Jo, asyik promote je DVD dia, rimas la
  • Tengok je nama Mat Jo dekat shoutbox, dah tau dah, duk penuh shoutbox orang dengan promosi die, aku tembak kang!!
 Jadi Mat Jo nak minta maaf dan Mat Jo janji yang nanti kalau Mat Jo singgah, Mat Jo akan tinggal jejak berserta komen di blog korang, peace


Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

8 comments:

  1. pelan2 kayuh, nanti jadi cantik la blog tu ^^

    selongkar2 blog, ohhh menjual rupa2nya. ingatkan share link utk donload citer2 tu..

    ReplyDelete
  2. @kopi pasta
    he, saje nak wat pendapatan tamabahan cikit,

    tu la, banyak benda lagi nak kena belajar, baru blog nampak lebih menarik, jadi sudi2 la beri tunjuk ajar kat mat jo ye, he

    ReplyDelete
  3. mat jo...welcome back :)

    ingatkan dah bersara dari dunia blog...hehe

    ReplyDelete
  4. @puteri kasih
    Bersara kejap je, nie baru nak berblogger balik, rindu kat teman-teman blogger, he

    ReplyDelete
  5. hi hi...dah bertukar ! kemana menghilang nie...i like black color..

    ReplyDelete
  6. @Azie Namico
    tu la, dah lama menyepi nie, alang-alang nak berblogger balik, tukar terus design rumah (blog) Mat Jo, he

    ReplyDelete
  7. tahniah utk wajah baru ni
    kemas

    ReplyDelete

 
Copyright © 2013. Jom Bersantai - All Rights Reserved